God morgon från ett blött Guayaquil

/ 2013-01-19 / 15:28:20

Frukost på ett fyrstjärnigt hotell är inte helt fel, men inte heller helt billigt! Så det är verkligen tur att jag inte ska stanna här ända tills på måndag. Idag regnar det dessutom så jag vet inte riktigt vad jag skulle hittat på för att fördriva tiden, förutom museum och katedralen.

Just nu sitter jag och väntar på att Cristobal ska komma och hämta upp mig och köra mig till busstationen. Jag är så taggad på att komma ut i skogen, fågelsången här i stan liksom drunknar i oljudet från trafiken.

Jag glömde berätta igår om en annan rolig grej som hände i Simón Bolivar parken! En grupp kvinnor kom fram till mig en ville ha bilder på mig och en liten flicka på ca 2 år. Jag kände mig sådär lagom vacker, alldeles svettig och äcklig. Stackars barnet tyckte dessutom att jag va ganska läskig och det krävdes en hel del övertalning innan hon vågade stå själv bredvid mig. Men kvinnorna var så nöjda så :)

Efter det här inlägget dröjer det nog innan ni hör från mig igen. Jag vet inte när jag kommer ha tillgång till internet nästa gång. Kanske att jag hinner skicka iväg ett livstecken när jag är i Pinas.

Kram på er så länge :)


Kommentarer
Rebecka
2013-01-19 / 15:49:43

Varför ville dom ha bilder på dig? xD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sponsrad av