Parque Simón Bolivar

/ 2013-01-19 / 03:11:30

Precis utanför mitt hotell (Hotel Continental) ligger en jättefin park som jag faktiskt redan innan blivit tipsad om. Den är full av fritt strövande leguaner! Det finns också en pool med massa vattensköldpaddor.
Parken är uppkallad efter Simón Bolivar som spelade en stor roll i flera sydamerikanska länders frihet från det spanska imperiet.
På andra sidan parken ligger Cathedral of Saint Peter, en otroligt vacker katedral! :)

I parken träffade jag på en rysk pokerspelare som är här på semester, lite kul att ha nån att prata med så vi tog en promenad bort till Malecon med, riktigt trevlig kille som annars bor i Lima sen oktober

Nu jag har precis ätit en jättegod middag i en av hotellets restauranger. Insåg lite för sent att den är lite out of budget, men fick en riktigt fin laxrätt med avokado och någon röra för ett rätt bra pris ändå. Kom självklart inte på tanken att fota den fint upplagda maten förrän det var för sent :)

Innan jag går och lägger mig så ska jag försöka skriva ihop en liten beskrivning av vad det är jag ska hitta på här på andra sidan vattnet. För er nyfikna som inte riktigt har koll på vad det är jag gett mig in på ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sponsrad av